Linedanser

En svær balancegang

“Mor, jeg kan faktisk godt lide at være kreativ!”

Ordene falder som sønneke er ved at tegne og male på den hvide fastelavnstønde, der senere på dagen skal have nogle bank. I vores have.

For længe siden, da jeg var barn, holdt vi fastelavn hjemme hos os på den fædrende gård. Jeg var prinsesse, og der var indianere, cowboydere og Pippi’er med (Elsa og Spiderman kunne ikke den dag). Vi havde tønden ude i laden, og selv om jeg ikke blev hverken konge eller dronning husker jeg det stadig som en stor ting.

Det har jeg altid ønsket at gentage. Så derfor inviterede jeg bredt ud i lokalgruppen for vores landsbysamfund – også i håbet om at lære nogle af mine landsbyfæller at kende.

Glæden var stor hos matriklens yngste, som glædede sig enormt – og som talte dagene, timerne, minutterne til kampstart. Han hjalp sågar med den store oprydning i vores kaos ? – og for første gang EVER var vi klar et helt kvarter inden gæsterne kom!

Vi blev 19 i alt, tønden blev myrdet, konge og dronning kåret, fastelansboller og ca. halvdelen af den indkøbte kakao indtaget (mon 5 liter er nok? Hvad nu hvis de voksne også vil have? Ej, jeg snupper en liter mere). Vi fik hilst på nye og gamle kendinge, og aftalt at det må vi gøre til næste år også ?

Bedst af alt var dog at opleve den glæde og forventning, sønneke havde i sig ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *