Linedanser

En svær balancegang

  • Startede fredag aften hos gode venner med god mad og hyggeligt selskab
  • Yoga lørdag morgen var usædvanligt hårdt … jeg var ca. lige så smidig som tørt brød ?
  • Til gengæld sov jeg så 4 lange timer i den bedste sendetid af dagslys på sofaen. Vågnede først da det var mørkt igen. Øv.
  • Søndag startede med 2 1/2 times tekniktræning på MTB i den frostsprøde skov. WAUW ☀️?
  • …men så var jeg også gennemkold, og det tog adskillige lag tæpper, brændeovn, og flere kopper varm kakao at tø op igen ?❄️
  • Har samlet adskillige kompendier med ansøgningsmateriale til merit for et fag på læreruddannelsen, og konstaterer at jeg har været rimelig hardcore for sej en agronomstuderende engang. Når man sådan gennemgår alle sine fag og husker det blod, sved og tårer, det kostede, så er jeg nok ikke kommet helt sovende til det. Alligevel.
  • Nogen (kloakmesteren) har gravet en masse huller i min have i sidste uge – og udover at jeg sender bønner til himmels om nådig overlevelse for evt. planter ?, så er der grus overalt. Ude, inde, på hundens poter og vores allesammens tøj. Sådan i potehøjde.
  • Det lykkedes mig ikke at slå sønneke på den lange distance …

Mig

Sønneke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *