Linedanser

En svær balancegang

Det er først på lørdag eftermiddag, og jeg sidder i toget på vej mod København. Jeg nåede ikke at tanke en latte på stationen inden toget kom, men da der jo findes adskillige kaffesteder i Kbh går det nok.

Jeg browser. Lidt på facebook, lidt på insta, får skrevet et par beskeder, og får så åbnet Skøre Livs blog. Om tanker, og tid til tanker. Det er temmelig tankevækkende, og jeg kigger op.

Der er ret mange mennesker med toget, og de sidder allesammen og glor ned i en skærm. Jeg smider resolut min egen skærm i tasken, og konstaterer at tog-tid er tænketid. Rigtig god tænketid endda.

Jeg får kigget på landskabet, der suser forbi. På de våde, nøgne træer, der har en barsk, poetisk skønhed over sig, på de mennesker, der sidder i toget. Og jeg får tænkt en masse tanker.

Om min veninde, jeg gerne ville give et tip om bankskifte.

Om min bror, som jeg talte med forleden, og ting, jeg gerne vil sige som opfølgning på den samtale.

Om julegaver.

Om min bedste veninde, som jeg virkelig trænger til at få en kop kaffe med, og få grineflip over fjollede ting med.

Om de veninder, jeg sås med i går aftes, og hvordan det er 38 (wtf??) år siden jeg startede i skole med.

Om hvordan jeg har fået meget mere overskud på energi på arbejdet (mere om det senere …)

Om den gospelkoncert, jeg er på vej ind for at høre med mit yndlingskor.

Det er i den grad kvalitetstid, opdager jeg pludselig. Og jeg opdager også at jeg trænger mere til vand end til kaffe, hvilket jeg så går efter på Kbh H. Det er holdt op med at regne, og jeg beslutter at gå det sidste stykke vej fra H til Brorsons Kirke på Rantzausgade, hvor koncerten finder sted. Mere kvalitetstid med plads til tanker.

Brorsons Kirke. Foto: undertegnede.

2 thoughts on “Tanke-tid

  1. Åhr, tusind tak for dén credit! ❤️ Håber du havde en skøn koncert – og hvis du nu siger det var en julekoncert, så ærgrer jeg mig gul og grøn over at jeg ikke selv var der…
    Jeg boede for mange år siden på Rantzausgade, så Brorsonskirken er lidt midt i hjertet af mit gamle hood – der er dejligt! ❤️

    1. Det var det – altså julekoncert ? Jeg boede engang på Ågade, lige 2 minutters gang fra kirken, og har selv sunget gospel derinde i 10+ år …. jeg SAAAAVNER det, især når jeg er til koncert ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *