Linedanser

En svær balancegang

Hold nu op, hvor har det gjort underværker med den deltidssygemelding! På bare en uge er de fleste stresssymptomer forsvundet, hukommelsen er i bedring OG jeg har fået overskud ? Ikke overskud i “jeg laver lige en festival”-klassen, men overskud til at sætte vask over, få ryddet lidt op i et par bunker, gå en tur med hunden, og få plantet et par planter i min have.

De første 3-4 dage sov jeg nærmest væk … så har jeg været få timer på arbejde – FEDT, fordi jeg har overskud til det, og oplever en kæmpe glæde ved det ❤️ I går tog jeg på cykeltur med min mand (vi er sådan nogle MTB-typer med hang til små skovstier og mudder), og i dag nyder jeg en kop kaffe, uden det bare skal være IV-koffein på overlevelsesniveau.

Mit mål må være at jeg kan gå på arbejde, og alligevel mønstre den slags overskud, når jeg kommer hjem. Det må da være en menneskeret?

God søndag ???

2 thoughts on “Hurtigstatus #2

    1. Ja, det er skønt ? Det ønsker jeg for alle, der oplever stress – at de får muligheden for at stoppe op og få skabt luft i hverdagen, så de kan hænge sammen ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *