Linedanser

En svær balancegang

Nå, men nu er jeg så typen med en deltids sygemelding. Jeg er VILD med mit job, og rimelig træt af at det er nødvendigt … men min krop har talt med STORE bogstaver. Og det skal man lytte til. Så jeg har fået fredet et par områder i hverdagen til bare at sidde og kigge på min have, mens jeg drikker en kop the og nusser med min hund.

Fotografen er såmænd mig selv 🙂

2 thoughts on “Hurtigstatus

    1. Tak, søde Maude <3
      Ja, det er de mere vellykkede hjørner i haven ... men resten er også på vej til at blive RIGTIG gode, efter flere års tilløb og halvfærdige projekter ... you know the drill 😉 Heldigvis har jeg en gartnerveninde, som hjælper mig med at få de gode løsninger frem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *