Linedanser

En svær balancegang

I går aftes tabte jeg sten-saks-papir, og måtte derfor trille en tur i Netto efter fredagsguf til familien. Det var nu okay, for det var sådan en skøn majaften, hvor hele verden endelig er vågnet op fra vinterdvale, og livsglæden bare pibler ud i takt med hvert et lysegrønt bøgeblad, der springer ud.

Jeg skulle bare lige have en pose chips og lidt slik til junior, og ovre bed chipshylden render jeg ind i en flok ganske unge mænd, vel sagtens 16-17 år, som tydeligvis var på vej hjem til den ene for at varme op til nattens morskab. Åh, man husker det …

Jeg trak lidt på smilebådet, og lyttede med til deres muntre ping-pong og forventninger til aftenens forløb, alt imens de skovlede litervis af sodavand, chips, sodapops og øl op på kassebåndet. Det var næsten ved at gå galt, da kassedamen ikke havde mere af “den billigste vodka” ? – heldigvis redde hun dagen (natten?), da det viste sig hun havde noget af det næstbilligste. Absolut Vodka for kendere ?

Jeg stod der med smil på læben, og tænkte tilbage på mine egne udskejelser udi ungdommelig livsglæde, mens de unge mænd pakkede drikkevarerne sammen, og satte kursen mod opvarmning på teenageværelset.

Jeg håber ikke håndværkerne er for larmende i dag … ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *