How to make risengrød

  1. En god undskyldning for risengrød til frokost er når man har et stks feberramt knægt hjemme fra skole.
  2. Konstatér at der ikke er mere mælk.
  3. Kør til Netto efter mælk. Og bolcher, og chokolade, og andre komplet irrelevante ting.
  4. Sæt vand over i elkedlen.
  5. Hæld ris i gryde, og hæld kogende vand over. Skru nu op på max styrke, og gå ud og sæt vasketøj over.
  6. Kom i tanke om gryde, der nu er kogt over, og risen er næsten-brændt-på i gryden.
  7. Tør op efter gryde, der har kastet halvdelen op.
  8. Hæld en god sjat mælk i, og husk nu at du skal stå ved siden af og røre.
  9. Let utålmodig tjekkes Facebook.
  10. Risengrøden koger over. Igen.
  11. Hiv gryde fra pande, tør op og konstater at den er næsten-brændt-på. Igen.
  12. Skru ned.
  13. Sæt dig ind i sofaen, og glem alt om risengrød, indtil knægt spørger hvornår der er frokost.
  14. Enjoy!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *