Linedanser

En svær balancegang

Vi er alene hjemme, mig og knægten. Farmand er på tre dages kick-off med arbejdet, så vi må klare os selv så længe. Det kunne umiddelbart lyde let og ligetil, men som regel indtræffer mindst tre af nedenstående hændelser – gerne flere:

 • Hunden får dårlig mave, og skide-brækker sig på gulvtæppet på 1. sal (JA, vi ønsker os virkelig meget et nyt, ikke-tæppegulv, men “tid”, ikk?)
 • Fyret går ud. Gerne i løbet af natten, så der er iskoldt i huset næste morgen.
 • Fyret kaster op, og spyr sod ud i hele bryggerset, og nægter at fortælle hvad der er galt. Det står bare dér og blinker.
 • Hunden finder noget ræddi, ræddi lækkert at rulle sig i (læs: eau de ådsel) på sidste haverunde inden sengetid, hvilket vi som regel først opdager når hun hopper op i sengen og vil ligge i arm. Ad. Ofte fører dette til scenarie 1, da hun også kan finde på at gnaske i ådslet >.<
 • Det bliver østenvind, og så dur hverken fyr eller brændeovn.
 • Strømmen går, og så så man lige mig stå der og glo fortabt på eltavlen og sikringerne.
 • Vi løber tør for mælk. Og værre – kaffe!
 • Lige pt. har kommunen besluttet at grave vores vej op for at lave nyt kloakrør, så vi må parkere ca. 500 m væk fra huset. Normalt intet problem, men vi sjosker af sted i ankelhøjt pladder – med armene fulde af det mælk, vi glemte at købe i går.

Godt vi kan grine af det – ellers kunne man godt synes det var en kende træls 😉

9 thoughts on “When the shit hits the fan

   1. Kæft, jeg er vild med det her koncept med at din mand kommenterer i kommentarfeltet! Jeg blogger selv, og jeg lover dig, min bedre halvdel ville ALDRIG bevæge sig derind! Men bortset fra det, så tror jeg det er sådan en slags naturlov at der sker alt muligt underligt, når man er alene. Der ryger for eksempel altid en sikring hjemme hos os, når jeg er alene hjemme (og gæt hvem der stadig ikke kan skifte sikringer, tsk-tsk…), og så er der alle de andre ting. It ain’t pretty.
    Nå, jeg finder selv ud – stort tillykke med din blog!

 1. Ahh glæden ved pillefyr 🙂 det med hunden som ruller sig i ting er et helvede, vores gør det især når hun absolut skal ud kl 04 og så løber ind og tager min hovedpude inden jeg kommer i seng

 2. Tænker du mangler punktet ‘glemmer at købe ind til madpakke’? ? HUSK vi er altid leveringsdygtige ?

  1. DET ved jeg I er 😉 Men det hører HELDIGVIS til sjældenhederne at den slags sker. Faktisk kan jeg kun huske den ene gang 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *